Nenä kohti Tohloppia

Tapahtuman tiedot tarkentuvat vielä!


Olemme olleet mukana Nenä kohti Tohloppia -hyväntekeväisyystempauksessa neljänä vuotena. Tempauksen tarkoituksena on kerätä rahaa Nenäpäivä-keräykseen, eli maailman lapsien auttamiseen. Keräyslipas on vuodelle 2023 ei ole vielä avattu.

Vuoden 2023 tempaus on jo järjestyksessään 11. kerta ja se juostaan viestimuotoisena Helsigin Narinkkatorilta Tampereen Tohloppiin, jossa myös itse Nenäpäivän TV-lähetys kuvataan. Matkaa tästä tulee yhteensä 200 kilometriä ja eri mittaisia osuuksia on 20. Ensimmäinen viestiryhmä lähtee Helsingistä 9.11. kello 15 matkaan ja Tampereelle viimeinen ryhmä saapuu Nenäpäivänä 10.11. kello 15. Hyvinkäällä “viestikapula” on noin kello 22, josta matka on jatkunut kohti Riihimäkeä.

Hyvinkään Juoksijat ovat osallistuneet tapahtumaan neljänä edellisenä vuotena (2019, 2020, 2021, 2022). Viime kerroilla lähtömme on ollut Kirjastoaukiolta ja osuutemme päätepiste on ollut Rekka-Rasti.

Vuoden 2023 reitti on vielä avoinna! 

Kaikille osuuksille voi tulla juoksemaan ilman erillistä ilmoittautumista. Jos osallistumiseen liittyy kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse: info@hyvinkaanjuoksijat.fi.

Ilta- ja yöosuuksilla kaikilla pitää olla vähintään heijastinliivi päällä, vahva suositus on ottaa mukaan myös hyvä valaisin.