Nenä kohti Tohloppia

Tapahtuman tiedot vuodelle 2024 tulevat syksyn aikana


Olemme olleet mukana Nenä kohti Tohloppia -hyväntekeväisyystempauksessa neljänä vuotena. Tempauksen tarkoituksena on kerätä rahaa Nenäpäivä-keräykseen, eli maailman lapsien auttamiseen. Keräyslipas on vuodelle 2024 ei ole vielä avattu.

Vuoden 2024 tempaus on jo järjestyksessään 12. kerta ja se juostaan viestimuotoisena Helsigin Narinkkatorilta Tampereen Tohloppiin, jossa myös itse Nenäpäivän TV-lähetys kuvataan. Matkaa tästä tulee yhteensä 200 kilometriä ja eri mittaisia osuuksia on 20. Ensimmäinen viestiryhmä lähtee Helsingistä 7.11. kello 15 matkaan ja Tampereelle viimeinen ryhmä saapuu Nenäpäivänä 8.11. kello 15. Hyvinkäällä “viestikapula” on noin kello 22, josta matka on jatkunut kohti Riihimäkeä.

Hyvinkään Juoksijat ovat osallistuneet tapahtumaan viitenä edellisenä vuotena (vuodesta 2019 lähtien). Viime kerroilla lähtömme on ollut Kirjastoaukiolta ja osuutemme päätepiste on ollut Rekka-Rasti. Vuonna 2023 lähtöpaikaksi muuttui Kotipizzan edusta.

Vuoden 2024 reitti on vielä avoinna! 

Kaikille osuuksille voi tulla juoksemaan ilman erillistä ilmoittautumista. Jos osallistumiseen liittyy kysyttävää, olethan yhteydessä sähköpostitse: info@hyvinkaanjuoksijat.fi.

Ilta- ja yöosuuksilla kaikilla pitää olla vähintään heijastinliivi päällä, vahva suositus on ottaa mukaan myös hyvä valaisin.