Miksi seura?

Koemme, että jokainen juoksija ja hänen saavutuksensa ovat yhtä tärkeitä. Olet sitten vasta hankkimassa ensimmäisiä juoksukenkiäsi, tai valmistautumassa jo ties monennelle maratonille, olet tervetullut joukkoomme!

Jäsenenä pääset nauttimaan muun muassa edullisemmasta Juoksukoulusta ja Paukunharjun Polkujuoksusta. Aktiivisessa, mutta vapaaehtoisessa, WhatsApp-ryhmässämme käydään päivän kuumimpia puheenaiheita läpi jatkuvasti. Näitä voivat olla esimerkiksi lenkkikaverin etsimiset tai tulevat juoksutapahtumat. Ryhmässä myös seurataan aktiivisesti, kun joku seuralainen on mukana jossain tapahtumassa.

Keskiviikon yhteislenkeiltä löydät samanhenkisiä kavereita, joiden tietämykset ja kokemukset voivat edesauttaa omissa juoksuharjoitteissasi.

Muita seuran tapahtumia ja aktiviteetteja ovat muun muassa leikkimielinen Kulomäen Suurin Pudottaja, Sveitsin Yöjuoksu ja Itsenäisyyspäivän juoksu. Hyväntekeväisyystempauksena toimiva “Nenä kohti Tohloppia” -viesti kuuluu Nenäpäivä-keräyksen piiriin.

Hyvinkään Juoksijat ovat Suomen Urheiluliiton, Uudenmaan Yleisurheilun ja Suomen Aikuisurheiluliiton jäsenseura, joten jäsenenä pääset edustamaan näiden järjestöjen alaisiin kisoihin.

Jäseneksi pääset liittymään täältä.