Kulomäen Suurin Pudottaja

Leikkimielinen Kulomäen Suurin Pudottaja on tapahtuma, jossa kerätään laskumetrejä Sveitsin Hiihtokeskuksen rinteessä. 

Tapahtuma-aika on 10.30 – 16.30 ja vaikka tapahtuman kesto onkin kuusi tuntia, voit tulla myös lyhyemmäksi aikaa! Toisaalta, voit kyllä olla pidempäänkin mutta tulokseksi lasketaan vain yllä mainitussa ajassa lasketut kerrat.

Aiempien vuosien tulokset on nähtävissä täältä.

Alustava "kisakutsu" vuodelle 2024

Oletko kyllästynyt ainaiseen tunkkaamiseen ja hikiseen kesäkilojen raahaamiseen komeiden nousumetrien toivossa? Ei hätää, tällä kertaa kerätäänkin laskumetrejä!

Etsimme Hyvinkään Juoksijoiden johdolla Kulomäen Suurinta Pudottajaa. Miestä, naista tai vaikka avaruusoliota, joka kirjaa kovimmat laskumetrit! Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, ilmesty vain paikalle ja vanha kunnon ruutuvihko on odottamassa raapustuksiasi! Siihenhän siis kisaajat saavat piirtää hienoja kuvia, joita voimme sitten jaella someen tekijänoikeuksia kunnioittamatta.

Lauantaina 28.9. puhalletaan pilliin klo 10.30 startin merkiksi mäen huipulta ja viimeisetkin pudottajat kiskotaan rinteeltä alas kello 16.30, jotta ehdimme ajoissa tarkistamaan mahdollisen uutiskynnyksen ylittymistä Urheiluruudusta (tai oletettavammin, kympin uutisten kevennyksestä).

Osallistujarajoite on 24 henkeä, koska näin nyt keksimme laittaa. Ei me sitä mitenkään seurata, mutta jotain rajaa sentään pitää olla! Jos raja tulee kuitenkin vastaan ja sinulla on äärimmäisen kova hinku tulla laskeskelemaan mäkeä alas, olemme erittäin helposti lahjottavissa. Järjestäjät tykkäävät nääs nallekarkeista todella paljon ja tekevät lähes mitä tahansa saadakseen niitä.

Päivän kovin pudottaja lahjotaan juhlallisin menoin trendikkäällä Hyvinkään Juoksijat -tuubihuivilla. Myös erittäin epämääräinen, ehkä jopa hieman kyseenalainenkin, raati palkitsee TriplaP:n, eli Päivän Parhaan Pudottajan, yllätyspalkinnolla. Tällä kertaa tarjolla on myös porkkana (luit oikein!): Ensimmäinen, joka ehtii tulla 50 kertaa mäen alas, saa yllätyspalkinnon. Ehkä se on myös jotain muuta, kuin pelkkä porkkana.

Koska edellisinä vuosina on ollut myös junioreita paikalla, huomioimme tällä kertaa heidät myös paremmin. Alle 15 vuotiaille Pudottajille tarjotaan jotain pientä extraa.

Osallistuminen Kulomäen Suurinpaan Pudottajaan on (lähes) täysin maksuton. Tuo vain mukanasi jotain syötävää, jota voidaan sitten yhdessä mussutella. Edellisinä vuosina mukana on ollut erilaisia sipsejä, karkkeja, keksejä ja sen sellaista. Pidä kuitenkin tuomisesi noin 5 euron arvoisena. Muuten järjestäjät syövät niitä vielä vappunakin!