HYVINKÄÄN JUOKSIJAT


Facebook


Instagram

TERVETULOA HYVÄÄN SEURAAN

Ota seuraava askel juoksuusi


Liity seuraan

Juoksuseura Hyvinkäälle! Seura juoksijoille.

Hyvinkäälle perustettiin juoksuseura joulukuussa 2018 kaikille juoksemisesta kiinnostuneille. Oletpa sitten ottamassa ensimmäisiä juoksuaskelia, tai juoksemassa viidettä Ylläs-Pallas-Hetta -polkujuoksua, niin olet tervetullut mukaan. Kaikki ovat samanarvoisia ja kaikki voivat saada iloa, innostusta ja tärkeää tietoa seuran avulla.

Seuran tavoitteena on järjestää tapahtumia, kursseja, luentoja ja mitä sitten porukalla keksitäänkään. Varmaan tarvetta on myös valmennukselle ja testeille. Jäsenille tehdään alkuvuonna kysely tämän vuoden juoksutavoitteista ja suunnitellaan sitten yhteistoimintaa näiden mukaan.

Iloa ja hyvää oloa tuottava juokseminen – hölkkä, polkujuoksu, lyhyet juoksutapahtumat, puolimaratonit, maratonit, ultrajuoksut jms. – ovat lisänneet suosiotaan jatkuvasti kaiken tasoisten liikunnan harrastajien keskuudessa. Siksi myös Hyvinkäällä on tarvetta juoksuväen tukemiseen laajemmin. Kantava ajatus juoksuseuran perustamisessa on luoda paikallinen juoksijoiden yhteisö, joka tukee niin aloittelijoita kuin ultramatkalle valmistautuvia. Kaikki juoksemista harrastavat voivat hyötyä ja nauttia yhdessä tekemisen avulla.

Tule seuraan, joka auttaa sinua juoksemaan paremmin!
Ota yhteyttä ja seuraa somessa

Kaikkiin tiedusteluihin sähköposti

info@hyvinkaanjuoksijat.fi


Facebook


Instagram

Porastreenit

Yhteiset harjoitukset, tiedon saaminen/jakaminen, toisten kannustaminen, esimerkkien saaminen/näyttäminen ja monet pikku vinkit tuovat juoksuharrastukseen valtavasti intoa ja varmuutta. Tätä kaikkea tarvitaan harrastuksen alussa, tavoitteisiin tähdätessä, elämäntilanteiden muutoksissa ja vaikkapa sairauksista tai vammoista toipuessa. Siksi halusin mukaan. Siksi perustimme seuran – meille kaikille.

Teemu Vartiainen

Hyvinkään Juoksijat,

hallituksen puheenjohtaja

Erään jäsenemme näkemys pitkästä lenkistä


“Hyvään harjoitteluun kuuluu eri tyyppiset lenkit ja lenkkivauhdit. Yleisin virhe lienee on juosta samalla vauhdilla samoja matkoja. Kehittävämpää on tehdä viikossa esim. yksi peruskestävyyslenkki kevyellä vauhdilla, yksi vauhdikkaampi vauhtikestävyyslenkki pitkillä vedoilla tai intervallijuoksuna ja yksi pitkä lenkki. Ja sitten mäki- ja porrasjuoksuja tai vaikka Kytäjä-Usmin poluille hyvässä porukassa.”

Jyrki Puuronen
14 maratonin kokemuksella

Seurassa on mukavia ihmisiä, joita yhdistää juokseminen.

Jäsenistömme edustaa  juoksemisen laajaa kirjoa. Joku tähtää kovaan aikaan maratonilla, joku Karhunkierroksen 82 km polkujuoksun omaa ennätystä. Yksi aloittaa juoksemista pitkän äityislomajakson jälkeen ja yksi parin vuoden sairastelusta toivuttuaan. On pari lenkkiä viikossa juoksevaa ja on niitä, joille lepopäivä on harvinaista. Yhteistä on juoksemisen tuoma nautinto ja halua kehittyä. Ja nyt oman juoksuseuran myötä uutta kipinää ja yhteistä tekemistä.


Hyvinkään Juoksijat Ry

Kiinnostuitko?

TULE MUKAAN HYVÄÄN JUOKSUSEURAAN!


Liity jäseneksi!